Saturday, November 8, 2008

The Longest Interview Session I've Attend...

Minat apply kat C*********a yang beroffice kat Technology Park Malaysia (TPM) ni sebab dia de bagi training...tapi tak sangkalah pulak managementnya teruk...interview yang patut start 1000 hanya settle 2jam 15mint kemudian...hati siapa yang tak membara...terbakar...katanya budak yang interview paling awal datang lambat...kot ye pun da jadi camtu, janganlah libatkan yang lain...hangin betul...reject jek budak yang wat pasal tu...dah tu, interview sejam sorang lak masanya...melampau...tak pikir ke orang len pun de agenda masing2 lepas interview...!! tak kisahlah Saturday pun...

Selama duduk buang masa tu, borak2 ngan 1akak ni...tua setahun and ramah...datang ngan husband and baby tapi tunggu dalam kete...rupa2nya akak ni bini abang Fendi...laaa...dulu akulah yang kene ganti laki dia untuk project Matrade masa kerja ngan I*****s...masa tu dengaq2 gak Fendi ni stop coz nak kawen...tak sangka dapat jumpa bininya harini...and bukan tu je kebetulannya, rupanya dorang duk kat Taman Lestari Putra...setaman ngan G...! and duk rumah hujung yang kebetulan lagi depan rumah dorang pun budak2 bujang duk...tah2 rumah G...aik...banyaknya kebetulan...makin seronok lak borak...dia jugak kawan Adib (ex-I*****s)...hehehe...macam2 jek...sayangnya aku lupa tanya nama akak ni...hahaha...

Huhuhu...pastu ngan perut yang da bunyik2...tahap orang len pun le dengaq (malu jek)...tambah ngan perasan yang sakit hati...kitaorang p la makan mee rebus utara kat Kampung Baru...terubat sket dapat makan sedap...i really like mee rebus...masa kecik dulu ayah selalu bawa situ...kali ni nak dengaq komen G lak - kuah cair...huhuhu...yela sayang...Mee Rebus Haji Wahid kat JB tu la yang menang...kitaorang ni suka try macam2 makanan...yang affordable and bukan pelik2 yek...

Pastu p Menara Kausar kat Wangsa Maju...cari barang kete untuk Hannan, kawan G...settle tu, p usha kedai barang kawen kat Semua House...tak ingat nama pe tapi memang banyak pilihan and among yang murahlah...tiap weekend mesti ramai...singgah pasar malam Jalan TAR jap beli iceblended mocha and strawberry...then seperti biasa, G akan hantaq balik Seremban and dinner kat rumah...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails