Thursday, October 8, 2009

Lunch Coleslaw Nando's...

Nothing much to say...rini rayau sensorang lagik...sorang kawan tu lunch ngan kawan from other office...sorang lagi da beli bungkus pagi2...erm, tak kisahla, jalan jela...perut tak lapar sangat sebab da breakfast egg sandwich tapi nak kunyah2 jek...lepas da rayau2 tengok makanan kat 3 tempat (FoodCourt Level2, FoodCourt Level4 and Cold Storage), stilll tak le decide lagi nak makan pe...KFC/McD da busan (padehal rasanye da lama tak makan...since before pose)...last2 stop Nando's...belek punye belek menu book depan tu...k la..."Coleslaw takeaway one!"...erm, then cari prawn nugget lak kat Cold Storage...then makan sambil wat keje...

* Kecik jek...harga RM4.50 (not include tax)...

Wednesday, October 7, 2009

Deepavali @ KLCC...

Minggu ni busan sangat...tahla nape...paling ketara bila lunch time...perut lapar tapi tak teringin makan pape...tadi lunch hour, jalan2 dalam KLCC sensorang...officemate sume de hal masing2...since Deepavali coming soon, Management KLCC wat kolam and decoration kat siling...erm, decoration kat tengah2 tu lum de lagi...akan di update pic nye nanti...takmo citer panjangla...enjoy these pics...

* Decoration kat siling...

* Ni closed up nye...cantik and sweet colour dia...de multiple colour combination...

* Kolam ni kat hujung Ramlee Mall...this one paling cantik...colourful...

* Ni kat hujung Ampang Mall...menghala ke LRT...

* Ni lak kat Park Mall...dekat pintu nak ke taman KLCC...
* Sorry pic ni mengong...da edit view elok2 tapi bile upload, dia jadi camtu...

* Ni paling simple...depan Cold Storage...Guard tu pandang pelik jek masa snap pic ni...

On the way ke FoodCourt Level 4 by escalator, jumpe window's display ni...creatively decorated by Ombak KLCC...kedai ni banyak jual barangan perhiasan dalaman, perabut, kraftangan eksotik bercorak klasik, moden dan kontemporari...

* Ni mangkuk2 kecik yang didesign looks like flowers...

* Closed up every circles...so cute...sesuai jadi bekas lilin...

Lepas round2 FoodCourt, still tak dapat decide lagi nak makan pe...1hour lunch time da nak habis...so choose my favoritela...Kuetiaw Penang...lama gak tak pekena...suka sangat sebab kuetiaw dia halus and taste good...

* Kuetiaw Penang style from Penang stall @ FoodCourt Level 4 KLCC...
Related Posts with Thumbnails