Thursday, June 10, 2010

Hukum suami isteri mandi bersama...

Erm...nape tertiba terpikir tajuk ni pagi2...ish...rosak otak ni...nanti tak le focus on work lak...takpelah...this week takla banyak keje...tapi tak sure lak if de adhoc work nanti...jom wat research sket...

Isu ni de pro and con nye...bagi yang sensitif, maybe malu nak bincang...bagi yang open lak, it's up to that couple...bagi aku...? Aku...erm...rasanya ok jek kot...bile kite get married to somebody we love...anything kite sanggup serahkan or buat...the whole body and mind milik partner masing2...share everything and no secret between us...

Bagi couple (only married one) yang dah mengamalkannya...tahniah diucapkan...mesti korang lagi mesra, rapat, makin sayang, makin rindu...agaknya sampai tak sabar tunggu masa mandi...seronok sebenarnya aktivity mandi-manda berduaan ni...bagi yang malu2 kucing tapi teringin sangat nak cuba...boleh start mandi berdua kat sungai or laut...pedulikan pandangan orang...tapi janganlah pakai yang sexy2...

Sebenarnya hukum suami isteri mandi bersama adalah Harus...juga salah satu sunnah Rasulullah saw...anything boleh refer pada Dr Mohd Asri ni...



Adakah kiteorang mempraktikkannya...? Erm...it's only between us...:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails