Thursday, September 2, 2010

Happy Birthday Ila yang ke-17...

Erm...harini birthday my youngest sister...Nur Adila Ramlan...jap jek dia dah besar...umo 17 dah...sekarang sekolah kat MRSM Serting, N9...biasanye hujung bulan baru dia balik rumah...tapi dengarnye sibuk trial SPM sekarang...so jaranglah balik...

Ila ni last among kiteorang 4 beradik...taklah manja sangat tapi dah namanye bungsu kan...besalah de wat perangai gak kadang2...selalunye gaduh mulut jelah ngan Ayahma...tanda tamat "discussion" is hempas pintu...memang bergegarlah rumah tu...tanda proteslah tu lepas lawan2 cakap...biasanye kiteorang yang len ni wat bodoh jek...lantaklah...

Perangainye memang senang naik angin...if tak dapat bende yang dia nak tu lah...tapi dari sudut lain...dia ni antara yang pandailah among us...tunggu jelah SPM nanti camne...ok kot...Ayahma pun tak risau sangat pasal study dia...Ila ni more independent...if compare to abangnye...yang sekarang tengah amik STPM...sambung kat sekolah lama jek...:P

Rasa cam lama jek tak jumpe dia...yelah aku pun dah duk rumah sendiri...dia lak balik pun maybe sebulan sekali jek...tahap kewangan aku pun nampak cam makin stable and bertambah2...syukur...tengoklah...if de rezeki...ingat nak bagi duit bulanannye yang tertunggak sejak Jan lagi...plus duit raya...tu pun if baby ni tak pakai banyaklah...masa depan...susahlah nak jangka pe yang jadi nanti...:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails