Wednesday, September 15, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri 2010...

Erm...rasanye tak terlambat lagi nak ucapkan Selamat hari Raya Aidilfitri kat sume yang membaca blog ni...walaupun dah Raya ke-5...hehehe...Raya kali amat2 berbeza sekali...ngan kehadiran puteri sulung yang diberi nama Mia Qaleesya...5 hari sebelum Raya...segala2 berubah dalam sekelip mata...

Soal pose jangan cakaplah...memang tak cukup...si kecik ni meronta2 masa dalam perut, tak bagi mama dia pose penuh sehari...mesti halfday jek...ni time Raya, lupakan jelah lemang rendang, ketupat lodeh, kuih2 raya, satay, soto...baju raya pun tak beli walau sehelai...sebab memang due date first day raya...G pun pakai baju persalinan masa kawen dulu wat pi solat Raya...erm...pic raya pun tak amik...malulah...muka pucat lagi...:P

Harini Leesya dah 10 hari...kuat and bersemangat betul dia...pernah dia cuba2 angkat kepala and badan sendiri...kaki and tangan pun dia boleh angkat tinggi2...sama jek perangai dia masa dalam perut dulu...kuat menendang and pandai respon balik...tak sabar nak tunggu Leesya besaq...boleh bawa jalan2...senang sketlah papa and mama dia...:)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails