Saturday, December 18, 2010

Berurut lepas pantang...:)

Penat aku tertunggu2...manalah Makcik Leha ni...janji datang 2 pm...alih2 postpone 5 pm...tapi tu pun delay 30 minit lagi...hai...busy betul makcik ni...mesti ramai yang baru beranak, sume nak dia urut...bukan takat orang Melayu jek, Cina and India pun dah pandai nak berurut...sure masyuk punye poket dia...dulu makcik ni lah yang mengurut aku 3 hari berturut2 time pantang...dia urut best gile...hilang lesu, letih, penat sume...selain urut pantang, dia wat gak urut biasa, sunat baby girl, cukur jambul, tanam tembuni, ect...servis sekitar Seremban jek...tapi de gak yang request sampai ke Nilai...if dia tak free, sanggup tu orang tu datang rumah dia malam2 nak berurut...dia kata hari ni jek, aku orang ke-9 dia dah urut...wahhh...hebatlah...tak penat ke...? Gigih betulkan cari rezeki...:)

Memang dulu dia suggest berurut 3 bulan lepas beranak...untuk buang angin2 dalam badan...lagi2 aku ni yang senang sangat masuk angin...dekat sejamlah dia urut...lutut, betis and pergelangan kaki tu sakit sangat bile nak berdiri or jalan...makcik tu kata banyak angin terperangkap...sementara kene urut, Leesya, Neneknye jaga...bile Neneknye borak2 ngan Makcik Leha ni, dia pun sibuk nak mencelah...uish...tak padan kecik...pandai ajak orang borak2...

Upah urut RM30 jek...murahkan...? If wat full body massage kat luaq2 tu, comfirm kene RM90...so kire bertuahlah aku dapat book 1 jam dari Makcik Leha tu...dia tu busy betul...merata dia pi urut orang...nanti bile2 dia free (maybe Jan ke...) nak suh dia sunatkan Leesya and sekali potong jambul...kenduri nanti2 jelah...Atuk and Papanye busy masing2...Nenek and Mamanye no hal...

No comments:

Post a Comment

:: You might also like ::

Related Posts with Thumbnails