Thursday, August 16, 2012

Baju Raya dah sampai...

Nasib baik last minutes dapat gak 2 pasang baju kurung tu...yelah lagi 3 hari nak Raya...if pos2 ni, confirmnye tak sampai...sibbek husband kakak tu keje Cyberjaya...so leh dia pass jek kat G lepas keje...tema tahun ni colour hijau...walaupun still dalam pantang, takkan nak selekeh2 ngan t-shirt and kain batik jek kan pagi Raya tu...? Dah kuat sket pun 20 hari berpantang...but still kene jaga makan...huhuhu...untuk tudung, pakai jelah pe yang de...

Baju raya Cikenit2 lak...erm...untuk Cikenit 2, just pakaikan baju hijau...tapi untuk Cikenit 1, wish Papa G good luck laa sebab tak sempat beli lagi...harap jumpelah yang sesuai...susah betul cari kurung budak 2 tahun ni...walaupun Atuk Wan dia dah belikan sepasang baru2 ni tapi colour biru pulak...comei jek tengok masa try pakai...for Papa lak, sempatlah dia grab sepasang  hijau tadi kat Bazar Raya Ampangan ni...biasalah ramai orang, bersesak2...aku...erm...makan hati jelah tak dapat cuci mata jalan2...huhuhu...yang penting Raya kali ni adalah kehadiran our Cikenit 2 yang comel and menyenangkan...Mia Qasreena...Raya 2 tahun dulu pun, sambut kehadiran kakak dia...Mia Qaleesya...=)

Masa nak beli, tengok pic nampak cam tak banyak manik...tapi bile tengok live...huhuhu...habislah if budak2 ni duk kat riba...hilang manik 1-1 nanti...T_T

Reena @ 17 days...cergas baru minum...

Reena @ 17 days...pengsan sudah...



Update 18/08:
Akhirnye Papa dapat gak cari kurung Leesya...hijau Papa jek lain sket...takpe...janji satu family hijau...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails