Tuesday, September 11, 2012

Checkup Leesya 2 tahun...

To be specific is "Checkup Leesya 2tahun 6hari"...actually scheduled date by Klinik Kesihatan Salak Tinggi (KKST), Sepang is on 19/09...tapi coz nak tumpang checkup kat Klinik Kesihatan Ampangan (KKA), Seremban last week (05/09) ramai sangat orang...nurse reschedule today pulak...tiap Selasa and Khamis memang tak ramai...tadi Wan dia yang bawa...just amik berat and tanya perkembangan diri...11kg dah dia...betullah kata Atuk..."Berat dia dah lebih sekapit beras (10kg)...if tak caya, cer ko timbang..." Hahaha...semua orang ngaku dah tak larat angkat dia lama2...oh, dapat ubat cacing nama "Albendazole"...kene bagi 10ml sahaja...balance dari botol tu haruslah dibuang yek...erm...tugas ni bagi Papa jelah handle sok malam...then, next checkup pulak is on 06/03/2013 (Wed)...time tu Leesya berumur 2tahun 6bulan...

Leesya @ 2 years...penggile jagung!

Makan jek...tapi tak lawas pun nanti!

Walaupun jagung tu sket...tapi tak kedekut pun offer kat Mama...sibbek tak warisi sifat dot dot dot...=P

Update 13/09
Ubat cacing "Albendazole" dengan senang hati telah dimakan Cikenit ni after dinner...diuruskan oleh Papanye...korang memang sama spesislah...suka and senang telan pape jenis ubat...Reena...? Erm...tah camne...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails