Monday, September 3, 2012

Reena cuba cakap...=D

Midnight semalam gara2 dah lama sangat tido...lepas tukar pampers, liat pulak Cikenit 2 ni nak lena balik...susu dah banyak minum dah...sampai termuak sket...uish...rugi susuku tuh...biasanye lepas minum, if dia tak tido, Papa akan take over...dodoi sampai lena...agak2 dah terlentuk kat bahu tu, letak atas katil slow2...tapi ni asal letak jek terus bulat mata...aduishhh...takkan susu lagi kot...so Papa kene dodoi balik kat bahu empuk kesukaan dia tuh...2, 3 kali still sama gak...asal letak jek, bulat mata...give up Papa...hahaha...

Then pikir2...oklah...kite men jap...merangkak ke dia wat bunyi tiger...dia tengok terbeliak2...pastu respon balik...buka mulut luas buat bunyi...eh...selalunye if nampak Mama ni, mulut tu mencupah2...ala gaya cam jilat2 bibir tu...nak susu le maknanye...tapi kali ni lain lak balasan dia...comei pulak tengok...terus panggil Papa yang dah ready nak tido...Papa tanya nape tak nak tido...gaya cam tadilah buat kat Papa lak...mulut luas nak cerita kot...comei sangat! So layanlah dia jap...then biarkan dia wrestling sensorang atas katil tu...kiteorang yang baring kat bawah tepi katil ni, tengok jek dari jauh...tetibe senyap...takde dah bunyi ligat2 wrestling...rupenye Reena tengah termenung...then mata kuyu, tertido sendiri...masa tu around 2 am kot...tido sekarang pun dah lasak...bantal ke mana, dia ke mana...pastu pandai dah nak tido tempat best cam atas katil, Rocker or riba jek...if letak selevel ngan lantai, jap jek terbangun...lagi 1, tak lena if panas...nak ber'econ' nyaman2...uishhh...kecik2 dah taste tinggi...Reena...Reena...

Reena @ 35 days...cute wrestling girl...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails