Wednesday, March 25, 2015

Kakiku lebam dihimpap air botol 1.6 Liter...



Lately ni rasa nak detox jek...tu yang wat infused detox lemon drink tu...isi penuh lam botol 1.6 Liter...wat malam, tinggalkan semalaman lam fridge, sok siang kene habiskan semua...tapi nak jadi citer, dah siap buat tu, entah nape tak terus masuk lam fridge...letak kat bar setinggi dada tu...kejadian berlaku Isnin malam...tapi 2 hari kemudian baru perasan sakit and lebamnye...huhuhu...



Ok...huduh...besar and panjang...susah cari kasut...ni lah kaki pompuan yang terlalu banyak berjalan...berjalan berlari kejar train ERL Salak Tinggi - KL Central...then berjalan berlari kejar train LRT ke Ampang Park lak...sambung lagi berjalan laju 5 minit ke office...tu pagi, lunch time berjalan laju lagi 15 minit ke post office Ampang Park...pos parcel my lovely cust...petang ulang semula kejar train lagi...malam memang berdenyut2 sakit kaki...tak larat masak dah...mengurut kaki sambil settlekan order and lipat baju...penat betul sejak keje KL ni...

Nampak tak lebam dekat2 jari kelingking tu...mula2 ingat kene kat jari je...harini masa menunggu kat klinik, baru perasan lebam yang besar tu...dui...actually MC harini bukan sebab kaki...tapi sakit mata dah 4 hari...8 hari straight kaw tak masuk office, masaklah jumpe boss nanti...3 hari sebelum ni amik cuti...start Rabu, 18/03 ritu...sok and lusa kene tunjuk muka...malasnyeee...tapi Isnin cuti lagi...hehehe...

2 comments:

  1. Salam..mohon sarah contact sy di ita_bioD@yahoo.com. sbb sy ada perkara yg agak personel berkenaan blog sarah. Sy dah inform dila utk inform u..tp nampaknya x de perubahan. Tks

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sarah email no phone pun x pe..nanti sy kol..

      Delete

Related Posts with Thumbnails