Friday, April 22, 2016

Sah kawan giler...

Harini minah kedekut ilmu ni balik awal...happylaa boss puji banyak test cases dah passed...615pm camtu...sama cam I...bezanye i kuar office dulu, dia pi toilet and jalan kemudian...tak janji pun nak saing walaupun route kiteorang sama, naik LRT Kerinchi stop KL Sentral...then, masa lintas jalan ku perasan dia potong sebelah kanan...laju tak toleh2...see...memang kurang sense kan? Takkanla tak perasan aku ni kalau ko sah2 jalan dari belakang...shoking pink kot tudung and baju...sket pun takde hati nak hi - hi ke bye - bye, kalaupun nak jalan laju sangat...

Bagi aku senang je, orang2 camni...dia wat cengei, buat bodoh, ko pun harus sangat layan dia sama camtu...biar dia rasa...makin hari makin terserlah personaliti buruk tu...dia ni mesti tak ramai kawan....kot ye pun nak ikut pala sendiri, wat hal sendiri, adab berkawan tu kene ada...

OK sambung balik...kat stesen nampak dia beratur paling depan...takde toleh2, termenung as usual..kiteorang naik train yang sama, coach yang sama tapi lain pintu...ade gap jugak...kat KL Sentral pun still wat tak nampak...dia ke Komuter, aku ke ERL...

Ermmm...entahlaa...entah camne nak bersangka baik lagi...takkanlah jalan menunduk2 sangat sampai tak pandang orang depan? Ade ke orang camni? Etika hidup pun ko fail...sebab tu kot membujang walhal umur dah 32...

Oh ye...lunch time tadi pun ko pure2 tak nampak aku kan? Padehal masa tu takde orang pun betwen kite...sanggup tu patah balik jalan ke wing sana lak...for me....WHATEVERRR...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails