Saturday, December 20, 2008

Feeko Iceblended Delivery...


Today and yesterday hantar Feeko Iceblended ni sekitar KL, Selangor, Senawang and Pahang (poslaju)...ramai betul yang order...mesti sebab Khamis (181208) lepas, pihak pengurusan Feeko iklankan kat front page paper Metro...tu la bertalu2 orang call nak order...untuk pengetahuan, I adalah pengedar rasmi bagi kawasan Seremban and sekitar...stokis lak kat Kuala Pilah...sehingga post ni ditulis, hanya ada 2 jer stokis/pengedar di NS...tapi kepada sesiapa yang berminat nak try, boleh order from I...order 2nd time dijamin ade diskaun...harga promosi bulan ni RM15...next year RM18...call/sms Sarah 012-9127389 for quick response...

Lepas settle everything on morning and noon...ronda2 JomHeboh Bukit Jalil lak...da bertahun2 dorang wat tapi baru sekarang nak intai...takde masala...banyak gak gerai...nampak Ashraf Muslim, Ifa Raziah...tengok dari juh jek...tak heran artis2 ni...

Sampai Seremban 1900...terus amik Kancil kat Seremban Parade...pastu G escort(betul ke eja?) sampai rumah...tak singgah pun coz de hal Savoc lak...then malam, dinner mewah kat Man Tomyam...mewah tu maknanya makan besar...hahaha...lauk2 cam ikan kerapu sweet sour, udang goreng tepung, telur dadar, kailan ikan masin, daging masak merah, puyuh goreng(sometime) yang diorder...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails