Friday, March 4, 2016

Day 3...

Hari ketiga...and I'm still here...kalau Friday selalunye in a good mood tapi di sini, ketika ini, stress pulak rasa...jam baru 10.30am tapi kalau ade 5 orang budak averange 4 - 7 tahun yang sket2 nangis, jerit2, gaduh2, boleh naik darah tinggi layankan dorang ni...neneknya kejap2 jerit marah dorang sambil masak...atuknya kunci pintu bilik, tido...erm...ku yang berkurung lam bilik try to promote my biz pun tak keruan dengar huru hara kat hall tu...walaupun pintu bilik bertutup...hanya ade Sally and Bobby peneman setia...agaknye dia pun cari tempat sembunyi, nak elak kene buli...

12.30pm tetibe G buka pintu...aik..cepat pulak dia balik...oh yelah, Jumaat kan JB cuti...kursus dah habis...mulalah ku terasa nak merayau jalan2...kebosanan di rumah...tapi baru je letak bag, terus didesak2 Ayah ajak keluar amik Kak Siti pulak...arghhh...sungguh ku tak paham activity and cara pemikiran orang2 di rumah ni...kenape perlu bergantung and nyusahkan orang lain kalau sendiri boleh settlekan...? Kenape pagi2 tadi tak drive sendiri pi keje? kenape perlu curi family time adik ipar ni...? Me as wife boleh je nak question tapi tiada gunanye...ermmm...makan hati lembu masak kicap pekat lagi best...! Oh...terbakarnye rasa...


Bobby tengah cari cicak...cantik je melepak tas meja solek...
Sally tido peluk kaki katil...

 

Update - 11.30pm


8.30pm keluar berdua je...niat di hati nak cari brownies, tapi Mr SweetHeart teringin makan mee rebus tulang pulak...layankan je...tapi sebelum tu ke Larkin dulu...bungkuskan kacang pool untuk Mak...

Oh yek, soal Kak Siti tu...katanye tak bawa kereta sebab roadtax mati...ermmm...speechless I...then selama ni drive camne? sebab bile matinya pun dah tak ingat...ughhh...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails