Tuesday, April 22, 2008

G's Bowling Tournament

On 120408(Sat) lepas...sehari lepas Nadiah's wedding...G de Bowling Tournament kat IOI Mall Puchong. Lepas breakfast nasi lemak, terus gerak...dalam kete, 2-2 asyik nguap...hahaha...ngantuk balik lambat dinner kelmarinnye la...sampai sana around 1000, terus p tempat bowling...tak banyak lagi shop lot yang buka...

Setiap peserta dapat 1paper beg...cantik sangat combination orange and black...ade mineral, sapu tangan, sandwich tuna, sweets and kopun no bertuah...1041. Game starts around 1100...and before tu dorang sempatla berposing untuk kenangan...1team de 4orang...organiser yang arrangekan...


Lunch...organiser sediakan mee goreng and nasi lemak...de kuih2 sikit...and air sirap...kiteorang makan share...alas perut jek...tepat 1400, game habis...sementara tunggu dorang kira markah...kiteorang posing lagi...



Around 1500 baru dorang announce results...team G menang 1st runner up...4-4 dapat piala and 1hamper...peserta ngan highest point and lowest point pun dari team G...everyone enjoy and have fun in the games...hadiah untuk lucky draw banyak and best sangat...ade yang menang percutian 3hari 2malam, baucer percutian, barangan letrik, hamper...macam2la...and G pun bertuah...dia dapat water filter yang besar...haha..."tuah tunang" dia cakap...kalau da rezeki memang tak ke mana...nampak dia happy sangat hari tu...bersemangat and bersungguh2...



Petang kiteorang p jalan Bangi...G teringin makan Ayamas lak...dulu pernah gak search website Ayamas ni...kata de cawangan kat Bangi...tapi tak ingat lak katne...first cari kat Warta...pusing2 cari parking tapi takde...so kiteorang pikir bukan kat sini kot...so p lak kat PKNS...round2 dalam tu pun tak jumpe gak Ayamas...last2 makan Satay Samuri Bangi...memang favorites kiteorang pun...terkilan sikitla tak dapat Ayamas...cam besa lepas dating, G akan hantaq balik Seremban...sampai 6lebih kot...coz penat sangat, G tertido lak kat sofa depan...langsung tak peduli cite favorite dia Sincan tu...seronok tengok dia tido...lena sangat...lepas dinner, baru bagi dia balik rumah kat Kota Damansara...bahayala drive sorang ngantuk2 ni...mama lak memang takkan bagi dia balik selagi tak dinner...hemm...sayang betul kat bakal menantu ni...untung G...hehe...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails