Monday, April 14, 2008

Google Adsense Top In Malaysia!!!

Adakah anda tahu bahawa anda boleh menjana wang yang tidak terhingga dengan hanya membuat laman web percuma walaupun tiada kemahiran dengan Google Adsense?


Panduan Google Adsense yang pertama dalam Bahasa Malaysia yang pertama di Dunia.

Ia telah membantu ramai orang untuk bermula dengan Google Adsense walaupun tiada asas IT.

Klik ebook untuk membaca dengan lebih lanjut...

Dengan Panduan Raja Adsense
 • Anda tidak perlu mengeluarkan Modal untuk promosi!
 • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk membangunkan laman web!
 • Anda tidak perlu kemahiran menulis iklan!
 • Anda tidak perlu mengeluarkan duit untuk iklan!
 • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untul Nama Domain!
 • Anda tidak perlu mengeluarkan modal untuk Hosting!

Apakah itu Google Adsense?
Google Adsense merupakan satu program perkongsian pendapatan daripada pengiklanan di internet oleh Google. Ia merupakan satu satunya program membuat duit di internet yang memerlukan syarat kelayakan yang minimum dan anda pun boleh lakukannya!

Adsense Top di Malaysia!
Google Adsense merupakan satu program yang paling mendapat sambutan di Malaysia. Buktinya, carian terbanyak berkenaan Adsense di dunia adalah dari Malaysia! Tak percaya? Lihat di bawah:


Bagaimana untuk buat duit dengan Google Adsense?

 1. Bangunkan laman web seperti orang lain.
 2. Pohon akaun Google Adsense.
 3. Letak iklan Google pada laman web.
 4. Bawa pelawat ke laman web.
 5. Pelawat klik iklan Google.
 6. Google caj pengiklan.
 7. Google membayar anda dengan cek dalam US Dollar

Inilah proses dalam membuat duit dengan Google Adsense. Senang bukan? Ia bukan lah terlalu rumit sehingga memeningkan kepada anda.

Tahukah anda...
Sean Wu dari Thailand yang berusia 24 tahun memperoleh pendapatan USD48,583 sebulan dengan hanya mengendali dan menyelengarakan Blog dari bilik tidur. Apa yang dilakukannya hanya meletakkan iklan Google pada blog beliau.

Anda juga akan mendapat Bonus Istimewa !
Bonus-bonus Istimewa ini akan saya berikan secara PERCUMA sahaja jika anda membeli buku panduan saya ini sekarang. Jika anda pesan sekarang,anda akan mendapatnya PERCUMA. Tapi ingat, tawaran ini akan ditarik balik bila bila masa tanpa sebarang notis.

Bonus Pertama #1E-Book Fast Html.

Ia dapat membantu anda memahami semua konsep asas dalam pembangunan laman web. Anda akan diajar satu persatu tentang konsep yang terdapat dalam membangunkan laman web.

Bonus Kedua #2Yahoo Secret Revealed.

E-book tentang teknik yang digunakan untuk mendapatkan trafik dari Yahoo!. Ia akan mengajar langkah langkah yang digunakan untuk mendapat ranking terbaik dalam Enjin Carian Yahoo!

Bonus Ketiga #3Free Submit Search Engine.

Perisian untuk menghantar laman web kepada Enjin carian terpilih. Ia akan memudahkan anda dan membawa lebih banyak pelawat ke laman web anda.

Bonus Keempat #440,000 High Paying Keyword.

Keyword yang bernilai diantara USD2 hingga USD100 per klik. ia akan membantu anda mempercepatkan untuk mendapat jumlah minimum dalam Google Adsense iaitu USD100. Saya telah kumpulkan untuk anda,jadi anda tidak perlu membazir masa mencarinya.

Bonus Kelima #537 Ebook tambahan .

Anda akan menerima 37 e-book tambahan bagi membantu anda menjana wang dengan Adsense.Saya telah kumpulkannya untuk anda,jadi anda tidak perlu membuang masa membeli atau mencarinya.

Bonus Keenam #6Bimbingan secara percuma.

Saya akan membimbing anda secara one to one secara percuma melalui email sehingga anda berjaya menjana wang dengan Google Adsense. Anda perlu mencuba apa yang disarankan terlebih dahulu sebelum bertanya.Saya akan membantu anda menjayakan matlamat anda di internet ini. Ia hanya khas untuk pelanggan RajaAdsense.com sahaja.

Bonus Ketujuh #7

Video tutorial..Akan datang!

Orderlah sekarang dengan mengklik banner di bawah...diskaun hampir 50%!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails