Thursday, April 17, 2008

10 Model Perniagaan Internet Yang Popular, Berkesan Dan Menguntungkan!

Kini, semakin ramai rakyat Malaysia yang menjadikan internet sebagai salah satu sumber pendapatan sampingan yang lumayan. Anda pula bagaimana?Tentunya anda pernah mendengar bahawa terdapat pelbagai kaedah menjana pendapatan dengan menggunakan komputer dan talian internet.

Dan tahukah anda... sebenarnya terdapat pelbagai model dan jenis perniagaan internet yang boleh anda jalankan? Soalnya, model perniagaan internet yang mana satukah paling ideal untuk anda?

Memperkenalkan 10 Model Perniagaan Internet yang popular, berkesan dan menguntungkan...Ebook Ini Amat Bermanfaat Untuk Anda Jika...
  • Anda baru berjinak-jinak dengan perniagaan di internet dan langsung tidak menyedari wujudnya model-model perniagaan internet ini!
  • Anda buntu! Anda tidak pasti atau tidak mengetahui pilihan model perniagaan internet yang boleh anda jalankan. Terdapat pelbagai pendapat dan pernyataan yang berbeza berkenaan perniagaan di internet membuatkan anda bertambah keliru!
  • Anda sudah pun memiliki laman web sendiri, namun anda tidak pasti samada model perniagaan internet yang anda gunakan merupakan pilihan yang paling sesuai dan ideal buat anda!
  • Anda pernah mencuba beberapa peluang perniagaan di internet, namun gagal mendapatkan hasil yang diharap-harapkan!
  • Anda sudah pun memiliki perniagaan internet sendiri dan kini sedang mencari peluang mempelbagaikan pendapatan dan meningkatkan keuntungan dengan mencuba model-model perniagaan internet yang lain pula!Apakah Informasi Yang Akan Anda Perolehi Dari Ebook Ini?

  • Pendedahan dan penerangan mengenai 10 Model Perniagaan Internet sebenar yang praktikal dan menguntungkan! Anda boleh kaji dan pilih model perniagaan internet yang sesuai dan ideal buat anda!
  • Ebook ini akan membentangkan analisis kelebihan dan kekurangan bagi setiap model perniagaan internet yang dibincangkan. Dengan demikian, anda boleh mempersiapkan diri anda untuk menjalankan perniagaan internet yang strategik dan tidak menyesalinya kemudian hari!
  • Mengetahui ciri-ciri asas bagi setiap model perniagaan internet. Anda akan mengetahui dan boleh membezakan model perniagaan internet yang memerlukan anda membangunkan laman web sendiri atau sebaliknya!
  • Anda akan memahami lebih lanjut mengenai keperluan memiliki produk sendiri ataupun tidak bagi model perniagaan yang tertentu dan sebagainya. Pelajarilah ciri-ciri asas setiap model perniagaan internet ini dan laksanakan perniagaan anda dengan penuh keyakinan!
  • Perbincangan setiap model perniagaan internet ini akan disertakan dengan visual, pautan (links) dan contoh-contoh sebenar laman web oleh para usahawan internet tempatan dan juga luar negara bagi memudahkan pemahaman dan penghayatan anda!

TAWARAN HARGA ISTIMEWA

RM20 sahaja!

Cepat! Sebelum Harga Dinaikkan Pada Bila-Bila Masa Sahaja!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails