Thursday, June 24, 2010

Happy Birthday Kero yang ke-18...

Hahaha...today birthday Kero...satu2nya adik lakiku...nama dia sedap...Khairul Asraf bin Ramlan...aku jek yang suka panggil2 Kero...anak2 sepupu pun panggil dia Abang Keroro...cam kartun tu...

Umur dia sekarang 18 tahun...jap jek sume adikku dah besar...tak lama lagi kawen, beranak sume...erm...sekarang dia amik Form 6 kat Sek. Men. Keb. Ampangan, Seremban, N9...budak laki biasalah...SPM tak berapa nak ok barulah nak menyesal bagai...hah, terpaksalah amik STPM lak...

Seperti biasa aku plan nak belanja makan ramai2...paling kuat pun aku nak bagi duit jelah if tak sempat nak belanja makan...lantaklah nak spend camne kan...? Bila nak belanja...? Maybe next week, if ayah balik Seremban or tunggu Lena balik from Mesir mid Julai nanti...tengoklah camne...

Siang tu busy sangat...HR nak macam2 documents lak...dah fax tapi tak dapat kot...request send by email lak...malamnye sebab penat sangat kot...kene cramp kaki lak...huhuhu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails